08-8821302

Soita tilauksesi!

HUOM! Aukioloajat vaihtelevat koronan takia! Varmista ne soittamalla!

Avoinna joka päivä!

Pakkahuoneenkatu 8,
90100 Oulu, Suomi

Ajankohtaista

Tutustu Troija Kebab ravintolan ajankohtaisiin artikkeleihin ja ilmoituksiin sekä parhaisiin tarjouksiin!

Ainoa ja alkuperäinen TROIJA KEBAB

TROIJA KEBAB

TROIJA KEBAB

- Blogit & Parhaat tarjoukset

Ainoa ja alkuperäinen TROIJA KEBAB!

Palvelumme on tunnetusti hyvää, nopeaa ja ystävällistä. Ruokalistamme on erittäin maistuva, joten voimme suositella kaikkia ruokiamme täydestä sydämestämme kaikille. Asiakkaamme voivat valita joustavasti itselleen aina joko ison tai pienen annoksen.

Kaikki Kana-annokset sisältävät hyvänmakuisen Sweet Chili -majoneesin. Kasviksina pyrimme käyttämään aina suomalaisia, parhaita ja tuoreita raaka-aineita. Herkullisen aterian lisäksi saat meiltä aina lisukkeeksi virkistävät virvoitusjuomat, kivennäisvedet, maidot, appelsiinituoremehut, oluet, jää- tai soodavedet.

Ihanteellisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla mistä tahansa Oulun lähistöltä niin päivä- kuin yöaikaan. Naapureinamme ovat lukuisat keskustan liikkeet ja palvelut sekä kaupungin suosituimmat seurusteluravintolat. Meille on tärkeää että tilamme ovat aina viihtyisiä, siistejä ja puhtaita aivan kuten keittiömmekin. Meillä on runsaasti istumapaikkoja asiakkaillemme, sisätilat ovat siistit ja istuimet ovat mukavat.

Valmistamme aterian omassa keittiössä aina vasta asiakkaan tilauksen jälkeen. Asiakkaamme saavat tilaamansa aterian aina höyryävän kuumana ja taatusti tuoreena. Asiakkaamme nälkä ei ehdi ylivoimaiseksi, kun laadukas ja herkullinen ruoka on pöydässä nopeasti. Tarjoamme lounasaikaan asiakkaille 10% alennuksen (kahvitarjoilu).

Suosituimmat Troija Kebabin annokset ovat Emännän erikoinen (viipaleperunat, kebabliha, salaatti, valkosipulimurska tai aurajuusto) ja Vanhan troijan speciaali (viipaleperunat, pitaleipä, kebabliha ja salaatti). Salaatinkastike vaihtoehdot ovat: taivaallinen (paprika, tomaatti, sipuli jne.), valkosipuli (laktoositon jugurtti), sinappi (ei sisällä sipuleita) ja tsatsiki (kreikkalaistyylinen, kermajugurtti, valkosipuli jne.).

Tule paikanpäälle tai ota kaikki herkulliset ateriavaihtoehdot ja juomat mukaan kotiin, työpaikalle tai vaikka matkaevääksi! Muista kysyä myös kanta-asiakaskorttia ja lahjakorttia! Maksutapoina meillä käyvät pankkikortit, Visa, Visa Electron, Mastercard ja Eurocard.

Tykkää Troija Kebabista myös Facebookissa pysyäksesi ajan tasalla!

Troija Kebabin herkullinen menu

Valmistamme Herkullisia
Kebab Annoksia!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Tulosta
Muut TROIJA KEBAB julkaisut

Aiheeseen liittyvät blogit

Lounaskortti

Muista kysyä myös Troija Kebab ravintolan lounaskorttia!  Tilaa lounaskortti valmiiksi soittamalla puhelinnumeroon (08) 882 1302 tai tilaa se yhteydenottolomakkeen kautta.

Lue lisää »

Kanta-asiakaskortti

Muista kysyä myös ravintolan kanta-asiakaskorttia! Tilaa kanta-asiakaskortti valmiiksi soittamalla puhelinnumeroon  (08) 882 1302 tai tilaa se yhteydenottolomakkeen kautta. Lämpimästi tervetuloa

Lue lisää »

Troijassa Oulun parhaat kebabit

Troija Kebabista parhaat kebabit! Kalevan ke­bab­ää­nes­tys oli kahden kauppa – voit­ta­jak­si sel­vin­neel­lä Troija Ke­ba­bil­la on kan­ta-asiak­kai­ta toi­ses­sa su­ku­pol­ves­sa OTA YHTEYTTÄ!

Lue lisää »
Kebabin historiaa Troija Kebab

Kebabin historiaa

Lempiruokamme Kebab – Ennen ja nyt. Kebab on vanha Turkkilainen tapa tehdä nopeasti maukasta, monipuolista ja terveellistä ruokaa. Se perustuu

Lue lisää »
Vieritä ylös

Syö, juo
& nauti!

Kirjoita tietosi tähän ja pidetään yhteyttä!